Maistelussa: Cono Sur Single Vineyard Block 23 Riesling 2018 ja kuulumisia

on

Voihan ei, viimepostauksesta on ehtinyt kulua jo yli kuukausi aikaa. Asiaan löytyy kuitenkin hyvä syy, sillä olen aloittanut vastikään työharjoittelun laivalla. Kesätyötkin merellä jo häämöttävät, joten kesäsuunnitelmia ei tarvitse pahemmin mietiskellä, muuta kuin vapaaviikoille. Työ laivalla on ollut hyvin monipuolista ja olen viihtynyt todella hyvin.

Nyt toisella vapaaviikollani päätin kirjoitella postauksen viikonloppuna maistamastani rieslingistä. Muutenkin yritän nyt ryhdistäytyä kirjoittelun suhteen ja saada tekstiä aikaiseksi aina maissa vapaalla ollessani. Keittiössä kun tulee kuitenkin enemmän ja vähemmän vapaiden aikana oleskeltua. (Otan myös erittäin mielelläni vastaan reseptejä, ideoita ja vinkkejä lukijoilta).

Cono Sur Single Vineyard Block 23 Riesling 2018

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu dynaaminen viinitalo, joka on rohkeasti lähtenyt tuottamaan innovatiivisia ja luonteikkaita viinejä. Cono Sur onkin onnistunut tässä loistavasti, sillä se on Chilen nopeiten kasvava viinitalo.

Cono Sur on sitoutunut vahvasti ympäristönsuojeluun. Cono Surilla on 300 hehtaaria luomutarhoja ja loppuosaa tarhoista viljellään Integrated Farm Management menetelmillä. Tuholaisten ja tautien torjuntaan puututaan ainoastaan ongelmien ilmetessä ja ensisijaisesti käyttämällä ympäristöystävällisiä menetelmiä. Cono Sur on myös maailman ensimmäinen Carbon Neutral Delivery -sertifikaatin omaava viinitila. Sertifiointi tarkoittaa, että Cono Sur -viinien kuljetusten aiheuttama ympäristörasite neutralisoidaan edistämällä ilmakehän hiilidioksidipäästöjen vähentäviä projekteja.

Viini on

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s